Design & Engineering

Bij Monteiro Design bent u aan het juiste adres voor maatwerk opdrachten. Of het nu gaat om een stoere nieuwe eettafel van staal en hout, een decoratieve haardhout opslag van cortenstaal, een RVS trapleuning voor een strakke afwerking van het trapgat of zelfs machinebouw. We denken graag met u mee om van uw wensen een prachtig ontwerp te maken. U kunt voor het gehele traject van uitdenken, ontwerpen, inmeten en uitvoeren bij ons terecht. Zo bent u verzekerd van een exclusief product waarbij kwaliteit voorop staat.

Hoe gaat het in zijn werk?

De eerste stap is het doornemen van uw wensen waarbij wij kijken of het binnen de mogelijkheden past. Dat is bijna altijd het geval. Anders denken we graag met u mee hoe we met enkele aanpassingen uw wens tot een werkbaar ontwerp kunnen maken. Aan de hand van het gesprek wordt een schets gemaakt. Wanneer de schets aan uw wensen voldoet komen we indien nodig inmeten op locatie waarna er een definitieve tekening gemaakt kan worden. Dit kan zowel in 2D als in 3D uitgevoerd worden, waarbij 3D als voordeel heeft dat het ontwerp al heel inzichtelijk is.

Na goedkeuring van het definitieve ontwerp gaan we aan de slag met de constructie. Afhankelijk van het product en uw wensen maken we gebruik van RVS, aluminium, staal of het voor buitengebruik populaire cortenstaal.